Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagyhat le a gépem?

Mitől fagyhat le a gépem?

Figyelt kérdés
Vettem anyám kolléganőjétől egy gépet használtan.4 giga ram 320 gb winchester és amd 2 magos 2,6 ghz-es processzor.Állandóan lefagyott a gyári videokártyával,a tönkrement gépemből kiszedett Radeon hd 7770-el csikozódott a kép amint betöltött a windows.Most egy nvidia 8600 gt van benne,de így is lefagy időnként.Mi lehet a gond?Van benne egy 1 terrás winchester,ami a régi gépemben amíg működött addig kattogott.Hogy lehet kideríteni mi a baja?Cseréltem már ramot,újra raktam a windows-t,raktam fel drivert is hozzájuk.
2016. jan. 28. 09:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
alaplap szar, táp szar stb.. logikázd ki xd
2016. jan. 28. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Táp pontos típusa?
2016. jan. 28. 09:48
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
tobb sebbol verezhet mar, leginkabb tap miatt (vagy elozo tapot sem lehet kizarni, hogy az ragta meg, es most hiaba jo mar benne a tap...)
2016. jan. 28. 10:25
 4/11 SimkoL ***** válasza:
Első körben én a kattogó HDD-t húznám le. Hasonlóan jártam egy öreggel, bár jónak tűnt, de egyes részeket nehezen olvasott és Windows nem győzte kivárni :) ezért szépen kifagyott.
2016. jan. 28. 11:22
 5/11 anonim válasza:
valami progival kéne tesztelni a winyót, hogy kiderüljön mennyire stabil
2016. jan. 28. 12:30
 6/11 Trevor. ***** válasza:
#5 Hard Disk Sentinel
2016. jan. 28. 13:08
 7/11 A kérdező kommentje:
AMD athlon 64 x2 2,6 GHz,2x2GB kingmax ddr2-800 400 MHz,Asus m2a-mx,Atheros l1 gigabit edition,FSP 400-60 a tápegység.
2016. jan. 28. 20:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Lefutattam ezt a hard disk sentinel-t a régebbi winchesterre,amit a másik gépből szedtem ami meghalt arra egy ilyen szöveget ír "A lemez felületén található 19 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

A lemez önteszt során talált 8 hibás szektort.

A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.

A lemez felületén található 46 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.

Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat."

De ettől függetlenül azt írja,hogy a teljesítménye kiváló és konkrétan teljesen üres az a merevlemez.A kondíciójára viszont 48%-ot ír.A másik winchester meg 100%-os.

Még egy memtest-et megpróbálok lefuttatni,hátha a memória a ludas.

2016. jan. 29. 15:56
 9/11 anonim válasza:
Ettől még lehet, hogy a hibás szektorok miatt akadt meg a winyó. De most már el tette az útból őket. Lehet hogy megjavul xd
2016. jan. 29. 17:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Azon a winchesteren konkrétan semmi nincs,a windows-t egy másikon tartom,ami 100%-osan működik.
2016. febr. 1. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!