Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy meg a gépem?...

Miért fagy meg a gépem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

egy új SATA-s dvd-olvasót vettem, újratelepítettem a gépet tegnap, akkor tegnap még jó is volt, de ma kb. 5 perc után lefagy, ha újraindítom akkor is lefagy 3 másodperc után, csak kikapcsolás után tudok bejelentkezni és akkor is lefagy

mi lehet a baj és mit tehetnék?

2010. márc. 28. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

miért raktad újra a rendszert a dvd olvasó miatt? na mind1

egyébként lehet sokféle baj, sata vezérlő, firmware és még sorolhatnám

2010. márc. 28. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:

azért raktam újra, mert mikor beraktam és először bekapcsoltam akkor lefagyott és mikor újraindítottam azt írta hogy hibásan állítottam le és csökkentett vagy normál módok közül lehetett választani, de mindkettőre csak egy fekete kép jött be, gombnyomásra pedig újraindult. ezután újratelepítettem, tegnap jó volt minden mert feltelepítettem pár programot, de ma olyan 5 perc után csak úgy lefagy

ezelőtt semmiféle ilyen probléma nem volt

2010. márc. 28. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
mivel vagy milyen programmal lehetne rájönni hogy mi a probléma?
2010. márc. 28. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Délután megpróbáltam újratelepíteni és formázás után másolta a fájlokat és 99%-nál megint lefagyott!

Most már tényleg nem tudom hogy mit lehetne vele kezdeni, ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék!

Vagy már csak a szervíz segítene?

2010. márc. 28. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

csak egy gyors kérdés milyen márkájú vinyód van és hány éves?

2010. márc. 29. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Maxtor 80Gb 3 éves

UI: csak azóta fagy le mióta beraktam a SATA-s dvd olvasót, előtte már többször is újratelepítettem ATA-s dvd olvasóval és még soha nem volt hasonló probléma

2010. márc. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!