Hogyan tudom használni a combojack elosztómat Realtek Audio HD segítségével?
A laptopomban combojack csatlakozó van és ketté kell osszam egy mikrofon és egy fülhallgató bemenetté. Vettem is hozzá egy elosztót... ( [link] Drivernek Realtek Audio HD-t használok, tehát ha az elosztóba beledugom a fülhalgatót, érzékeli is, kiválasztom a "Fejhallgató" pontot és működik is. De ha az elosztóba beledugom a mikrofont, azt is érzékeli hogy rá lett dugva, csak mivel hogy a gépen nincs külön mikrofon bemenet, hanem egy kombinált van, ezért úgy érzékeli a program, hogy csak ebből a 3-ből választhatok: Fejhallgató, Hangszóró, Kihangosító... Mikrofon nincs a választási lehetőségek között. Ha pedig a Realtek Audio HD-t törlöm, akkor automatikusan hangszórónak érzékeli a mikrofont. Hozzáadni a mikrofont pedig manuálisan nem tudom, mert ahoz meg angol nyelvűnek kellene lennie a gépnek, hogy elindíthassam a Hangtesztet.
Esetleg van valakinek valami javaslata, tippje, trükkje, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!