Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Realtek 5.1-es hátsó hangszóró...

Realtek 5.1-es hátsó hangszórót miért oldalsónak érzékeli?

Figyelt kérdés

Van egy logitech 5.1es rendszerem. Pc-re 3 jack dugóval lehet rákötni. A problémám az hogy a realtek hd hangkezelő 5.1 -re van állítva de a hátsó hangszóró ki van szürkülve az oldalsó viszont ki van pipálva.

[link] Jpg

Ebben a formában csak akkor tudom működésre bírni a 2 hátsó hangszórót ha a hangkártyán a side bemenetre kötöm. Tökéletesen működik ha a hangszórókra kattintok de 5.1-es tesztvideóba már meg se nyikkan amikor a rear hangszóróknak kellene szólni.

Ha átállítom 7.1 rendszerre akkor megkapom a hátsó hangszóróhoz a pipát és működik is ha a kártyára hátsó hangszóróként dugom rá nem pedig a side-ra. De tesztvideó alatt megint csak nem szólnak a hátsók.

[link] Jpg

Realtek drivert próbáltam régebbit is meg persze a legújabbat. Hangkártyám egy gigabyte alaplapi realtek alc892-es, win7 64bit. Valakinek valami tippje?

#hangszóró #5.1 #Realtek #oldalsó hangszóró
2015. dec. 13. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
nem jó a link a képekhez
2015. dec. 13. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Bocsi nem vettem észre

kép1:

[link]

kép2:

[link]

2015. dec. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!