A tápok közül melyik a legjobb? (alsó tápos ház) Erősségi, minőségi sorrendbe kérném őket felsorolni.
1.: cx
2.: hamburg
3.: hexa
4.: 500 b
4. FSP Hexa+
2. Cooler Master B
3. Thermaltake Hamburg
1. Corsair CX
Most a probléma ott van, hogy 4 belépőszintű tápot kellett összehasonlítani, ami nem volt könnyű feladat, főleg azért, mert elég kevés profi teszt van ezekről. Thermaltakeből pont sikerült kifogni a hec belsőset, ami marha hangos, inkább a sirtec vagy a cwt modellt keresd meg. A hexa+ sok helyen nem teljesíti az ATX specifikációt, OCP sincs benne. Cooler Master B szintén néhol nem teljesíti az ATX sztenderd elvárásait teljes terhelés mellett, OHP is ki van belőle spórolva, de összességében stabilabb, mint az eddigiek, leginkább az a baj vele, hogy öreg széria és nem ideális az ágkiosztása. Ha eközül a négy közül kéne választanom, akkor a Corsair CX-et választanám, de az sem a valaha gyárott legstabilabb táp.
Hexa+ 500 nak nincs ertelme Hyper 500 vagy Hexa+ 400 al szemben (bar ha jol latam hyper 500 t most nem kapni)
CX 430 bol meg a modu jol johet (M) mivel ugyis hasonlo arban megy mindeg
#3 B 500 V2 nem 2db 12V agat hasznal
honan tudod hogy ez a Hamburg milyen belsos? boltok nem irjak ki azt a kodot ami alapjan azonositani lehet. talan mar lassan a Sirtec et se kapni hisz megszunt gyartasa, no igaz biztos ido amire mind kifogy
B500 V2 rol belinkeltem egy tesztet regebben azthitem te irtal ahoz a valaszhoz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!