Hogyan érhetem el a legjobb minőségű Gameplayeket, FPS esés nélkül?
Mit változtassak ezen a konfigon?
-asus h97 pro
-i5 4690
-16g ram 1600
-R9 380 4g nitro sapphire
-rendszer: samsung ssd 850 pro kb 450MB/sec
-ahova veszek:hiperx Hyperx ssd 220MB/sec
-monitor: [link]
Dxtory-t használok ez jött be a legjobban de ahogy megnyomom a felvétel gombot a 60 fps em lefeleződik akármit csinálok,állítok és láthatólag is mikrolaggos lesz a játékmenet, nem tudok így pvp-zni hatékonyan.
Az avermedia és elgato hd60 cuccokat egyáltalán nem ismerem az tse tudom hogyan üzemeljem be őket.Viszont szívesen rászánok egy kis pénzt arra hogy úgy tudjak felvételt készíteni hogy a játékélményt szinte egyáltalán ne befolyásolja.
HA valakinek van 5lete azt nagyon szívesen venném.
https://www.youtube.com/watch?v=Qlj_ki5htZA
ez alapján van belőve a dxtorym matrox codec-el
Töltsd le az MSI Afterburnert.
Azzal tudod egyszerre monitorozni a RAM használatot,GPU,CPU,VRAM kihasználtságot.
Mielött elindítod a játékot,indítsd el az AB-t,és amikor leesik az FPS,nézd meg hogy melyik görbe ugrott meg.
Enélkül csak találgatni lehet.
Köszi, lemonitoroztam játék közben félpercet majd felvétel közben félpercet, fel is vettem feltöltöm és megmutatom hogyan nézett ki.Hálás lennék ha rápillantanál
Egyébként eléggé megugrott minden:D
Itt a felvétel 1:10 től dxtory felvétel közben, előtte simán játék közben
Amit nemvértek laikusként hogy a 2ik sorban van gondolom a vram és ottvmiért 3072-t ír mikor 4g vramom van elvileg de ez részletkérdés
Illetve legalul a pagefile(lapozófájl?) az micsoda és miért lépi át a 8192-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!