Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan érhetem el a legjobb...

Hogyan érhetem el a legjobb minőségű Gameplayeket, FPS esés nélkül?

Figyelt kérdés

Mit változtassak ezen a konfigon?

-asus h97 pro

-i5 4690

-16g ram 1600

-R9 380 4g nitro sapphire

-rendszer: samsung ssd 850 pro kb 450MB/sec

-ahova veszek:hiperx Hyperx ssd 220MB/sec

-monitor: [link]

Dxtory-t használok ez jött be a legjobban de ahogy megnyomom a felvétel gombot a 60 fps em lefeleződik akármit csinálok,állítok és láthatólag is mikrolaggos lesz a játékmenet, nem tudok így pvp-zni hatékonyan.

Az avermedia és elgato hd60 cuccokat egyáltalán nem ismerem az tse tudom hogyan üzemeljem be őket.Viszont szívesen rászánok egy kis pénzt arra hogy úgy tudjak felvételt készíteni hogy a játékélményt szinte egyáltalán ne befolyásolja.

HA valakinek van 5lete azt nagyon szívesen venném.

https://www.youtube.com/watch?v=Qlj_ki5htZA

ez alapján van belőve a dxtorym matrox codec-el

2016. jan. 19. 21:23
 1/6 A kérdező kommentje:
szerk:a 60fps lefeleződik 30 ra: álló helyzetben mozdulatlanul de amint belevetem magam a sűrűjébe 18-35 között ugrál és láthatóan zavaróan mikrolaggos
2016. jan. 19. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
milyen játékban esik így le az fps-ed?
2016. jan. 19. 23:46
 3/6 A kérdező kommentje:
dayz arma3 world of tanks pl ezekkel játszom, gdolom akkor más játéknál is leesne
2016. jan. 20. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Töltsd le az MSI Afterburnert.

Azzal tudod egyszerre monitorozni a RAM használatot,GPU,CPU,VRAM kihasználtságot.

Mielött elindítod a játékot,indítsd el az AB-t,és amikor leesik az FPS,nézd meg hogy melyik görbe ugrott meg.

Enélkül csak találgatni lehet.

2016. jan. 20. 00:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, lemonitoroztam játék közben félpercet majd felvétel közben félpercet, fel is vettem feltöltöm és megmutatom hogyan nézett ki.Hálás lennék ha rápillantanál

Egyébként eléggé megugrott minden:D

2016. jan. 20. 06:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Itt a felvétel 1:10 től dxtory felvétel közben, előtte simán játék közben

Amit nemvértek laikusként hogy a 2ik sorban van gondolom a vram és ottvmiért 3072-t ír mikor 4g vramom van elvileg de ez részletkérdés

[link]

Illetve legalul a pagefile(lapozófájl?) az micsoda és miért lépi át a 8192-t?

2016. jan. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!