Melyik egér a legjobb FPS-re ha karmos fogásom van?
A g502 erősen tenyeres egér, már kipróbáltam, mondjuk nem huzamosabb ideig, de nem tartom alkalmasnak karmos fogásra.
Ez mind igaz a Razer DeathAdder Chroma-ra is. Ha választanom kéne, ezt a két egeret mondanám a világ jelenlegi legjobbjainak, de nem karmos fogásra.
Más a helyzet a két Roccet egérrel. Ezek sztem tökéletesen megfelelnek, a Nyth mondjuk rpg egér, fps-re inkább a másikat ajánlanám.
Nézd meg még a Razer Abyssus egeret, az jó még karmos fogásra, mondjuk nincsenek plusz gombjai.
A legjobb persze, ha ki tudod próbálni vásárlás előtt, de ez általában nem lehetséges.
Ez megfelel karmos fogásra?
És mennyire minőségi?
A világ legjobb FPS egerét szeretném megvenni amit karmosokra terveztek. :'DD
A Kone XTD-t, a NYTH-et és a Logitech g502-t a hatalmas súlyuk miatt nem ajánlanám (karmos fogáshoz, gyors mozdulatokhoz könnyű egér kell), a Deathaddert meg azért nem, mert egyre ócskább a minősége.
Karmoláshoz ajánlott:
Szinte bármelyik Zowie egér
Roccat Kova (az új, nem a Kova+)
Roccat Kiro
Roccat Kone Optical (csak az Optical)
Mionix Avior 7000
Mionix Castor
Nem tudom melyik legyen.
Persze az is lehet, hogy csak azért van karmos fogásom mert pici egerem van és nincs egérpadom és egyszerűbb az egeret emelgetni mint húzogatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!