17 000 Ft-ig legjobb B85-ös alaplap?
H81 nem jó mert nincs PCI-E 3.0 16x csatoló rajtuk.
iway.hu-ról írjatok ha tudtok.
miert gond ha nem pcie 3.0
ilyen fapados lapokkal ugysem tervezhetsz hoszutavon egyikel sem, vagyis semmit nem szamit, normalis lapok 30 felett kezdodnek es azok is beleposnek mondhatok ha hoszutavban gondolkodsz
ezeknel orulhetsz ha hibatlanul mukodnek
ezert erdemes a lejobbat kikeresni (mar ha nem vasaroltak fel mind, mert elege... meg arak is elvannak szalva) szoval nem chipsetre kellene figyelni anyira vagy ha azt teszed minimum ezekbol kelene : H87, Z87, H97... es persze Z97 de
barmelyik legolcsobbja jobb
de lehet mar ezt is irtam kerdesedre
mint az a pro3
egy komolyabb h81 is jo lehet habar azok is dragak amik jok...
de menezem ezt az iway t mit kapni ha tudom
GA-B85M-DS3H-A (kb. 18ezer)
csak ezeket talaltam 17ig:
Asrock H81M
GA-H81M-HD3
netan...
Asus H81M-A
#5 pcie 2 es csatik vannak mar minden moderbebb alaplapon
pcie 2 csatiban a 3 as vga gyakorlatban ugyan ugy teljesit
ahoz hogy meglasd a kulonbseget meregdraga hardverek kelenenek es ilyen aru alaplapnal nem all fent ez a veszely...
a kulonbseg 0,1-2% os kb.
abszolut elenyeszo tehat
a vga k még nem olyan gyorsak foleg a halandoknak szantak hogy a pcie 2 visszafogná oket
gondolom jatekrs hasznalnad a gepet es nem munkara
de te tudod ha pro3 annyira tetszik (pl 4 ram foglalat miatt, mert mas pozitivum nem nagyon mondhato el rola...) akkor a is jo de ennyit tenleg nem igazan er meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!