Menyik a legjobb 8 RAM slotos GAMER alaplap?
DDR4 re gondolok és pci-e x16 vga-ra. Nem kell SLI
olyan 60 000 forintosra gondolok
Gigabyte X99 Gaming 5
ASUS X99-S
ezeket néztem ki eddig
4-4-4-4 giga RAM ot vennék most, így lenne meg a 16 és maradna 4 slot üresen.
Vagy inkább jobb ha 4 slotos és veszek 8-8 at? Évekkel később asztán + 2x 8 at? És igy lesz 32?
32 gb RAM ot mikor fogja meghaladni egy játék? Azért már most nagyon ugrálnak felfelé a követelmények. régen évekig álltunk 1Gb és 3Gb közt, most már 8 az ajánlott.
Komplett új gépet akarok építeni komponensekből. A videót meg inkább ne is kérdezd.
Tényleg jó a 6 giga, ha neked elég akkor minden oké :)
De én álmomba se tennék 6 gigát bele, bocs.
Mégegyszer: 8-8-8-8 giga RAM legyen, vagy 8-8-8-8 8-8-8-8 ?
4 slot, vagy 8 slot?
Ha aszt vesszük, akkor árba nem is különbözik egymástól a 4 vagy a 8 slotos.
nagyon köszönöm :)
telejesen mindegy hogy 4x4 GB vagy 2x8 GB?
Olyat halottam hogy ha csak 8 giga kell a gépnek, akkor a két darab 4 eset nem fogja EGYÁLTALÁN használni, tehát nem is károsodik nem romlik. Vagy folyamatosan használ minden ramot? nem hajtja ki az első 4GB ből a 4 et, és ha több kell megy a 2. slotra? Ha pedig nem kell több, hozzá sem nyúl?
Olvasd végig a cikket. Jelenlegi állás szerint nincs különbség, de leginkább felhasználásfüggő, hogy a quadchannel vagy dualchannel nyer.
Inkább vegyél 60 ezerből egy extrás Z170 lapot és 2x8GB ramot, mint X99 + 4x4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!