OldHunter kérdése:
Melyik a legjobb alaplap márka?
Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 16:19
2/9 P.O.C. válasza:
Én Asus párti vagyok. Még nem kellett csalódnom benne.
De hasonlóan jó még az MSI és a Gigabyte.
3/9 anonim válasza:
MSI utána
ASUS, Gigabyte (dual bios miatt)
Asrockom még nem volt.
4/9 anonim válasza:
Tökmindegy szerintem. Az elektronikai cikkek gyártói csak megveszik a licenszet aztán ugyanazt gyártják csak más néven, esetleg hozzácsapnak egykét extrát a saját ötletükből.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. dec. 3. 16:38
6/9 anonim válasza:
Nekem eddig csak gigabyte és asus volt , egyikben sem csalódtam.
7/9 anonim válasza:
Nálam Gigabyte van már lassan 4 éve, eddig semmi baj nem volt vele. Egy ASUS-t váltott le, ami 1 év után döglött meg.
8/9 anonim válasza:
MSI - ASUS
Asrock - Gigabyte
nálam kb ez a sorrend. De az az igazság mindegyikből ki lehet kapni egy rossz fajtát, nálam sose halt meg gigabyte alaplap, se asus, de msi már igen.
Vagy hogy a vga-kat nézzem, asus, gigabyte vga-m volt eddig és egyiknek sincs semmi baja.
9/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb. :)
Mindegyik gyártónak vannak jó és kevésbé jó alapjai.
Nekem volt már pár Asus, Gigabyte még talán valamikor MSI is, most egy Asrock van. Egyikkel sem volt semmi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!