Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya lehet a probléma?

Videokártya lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, a helyzet a következő.

A jelenlegi konfigurációval rendelkezem:

Sapphire Radeon HD 6790

Intel Core i3 540 3 Ghz

ASUS P7h55 alaplap

4 GB ram

Win 7 Ultimate 64bit

Ma délután elindítottam egy játékot, ahogy ezt megtettem, teljes feketeség fogadott, és a kapcsolat is megszűnt (TeamSpeak-en).

Újraindítás után elkezdett bebootolni a rendszer, egészen eljutunk szépen odáig, hogy a Windows betöltése, majd amikor váltana át a kék képre ugye, hogy üdvözöljük, akkor ismételten a kínos feketeség fogad. :/ Ezt néhányszor megismételtem, minden próbálkozásra ugyanezt az eredményt kaptam. Csökkentett módban belép a winbe, csináltam is rendszervisszaállítást, hátha valami full extra vírus, de semmi... Végső elkeseredettségemben újratelepítettem a windowst. Egészen addig patent minden, míg a videókártya driverét fel nem telepítettem. Amint újraindul a gép a driver telepítésének befejezése után, újra a fekete képernyő fogad. Próbáltam legújabb driverrel a netről és próbáltam a CD-jén lévőt is. Sajnos ugyanaz.

A videokártyám végleg beadta a derekát, és nézhetek új után, vagy esetleg valami más probléma lehet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 19. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eddig sem a táp volt a probléma. Ez egyértelműen a vga hibája.
2016. jan. 21. 13:44
 12/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ket tapodal sok ertelme nincs probalgatni

egy elfogahato tappal kell kiprobalni es akkor biztos lehetsz benne hogy a vga vagy a tap hibas

hiaba lesz az eredmeny az hogy a vga hibas az nem jelenti azt hogy a tapod jo, mivel szoszerint gyarto elektronikai hulladeknak kesziti (kesobbi ujrahasznositas celjabol) ezert mindenkepp egy komolyabb fogysztasu gepbe hasznalatra erdemes kell

ezt csak azert irom hogy ha amugy jo tipusu tap lenne be kellene meretni hogy jo e

a lenyeg az lenne hogy eddig hasznalt tapod tonkre tehete vga t szoval nem spontan onhaldoklas jott ra (de erre is lehet esely)

amugy leirasodbol igen a vga miatt van most elsosorban a gond (de ismetlem ez egyaltalan nem teszi hasznalatra erdemrsse es megfeleloen mukodove a tapodat...)

2016. jan. 21. 15:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm szépen a válaszokat! :) Ment a +!
2016. jan. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!