Az i7 2600k szerintetek hány évig lesz jó még a mai játékokhoz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nehéz kérdés, de elgondolkoztam rajta, hogy érdemes lenne- e váltani. A videókártyát már lecseréltem, mert sajnos nem volt elég (nekem).
A gép:
i7 2600k
GTX 660 (már lecseréltem, az új egy GTX 970)
16gb DDR3 RAM
Vélemények?
2016. jan. 19. 16:43
11/12 anonim válasza:
Nem dobálóznék én itt 5 évekkel. Eddig 4 éve szinte pangás volt, most fog jönni egy nagy ugrás. A DDR4 szart sem ér, a HBM2 memória lesöpri az egészet úgy ahogy van, a CPU-k teljesítménye is nőni fog, na meg beleerőltetnek olyan plusz utasításkészleteket amik miatt úgyis rákényszerül az ember váltani. Erről szól a piac, nem az időtállóságról. A Windows esetében is látni hogy csak a Windows 10 fogja támogatni az újabb hardvereket, ez már ennek az előszele.
12/12 A kérdező kommentje:
Látom, ezen lehet vitatkozni ;)Akkor nem cserélem le a procit, inkább csak húzom. Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 19. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!