Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Www. Rhw.hu/termek/2608/akcios...

Farkas71 kérdése:

Www. Rhw.hu/termek/2608/akcios_00_szamitogep_konfiguracio ez a konfiguráció érné meg a Játékokhoz akarom a gépet vagy inkább ez? Www.Rhw.hu/termek/234/akcios_01_szamitogep_konfiguracio

Figyelt kérdés

2016. jan. 11. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

50000 ft-os gépek...

Mindkettő teljességgel alkalmatlan a játékok akár minimális grafikán történő futtatására.

A 2. egyébként erősebb az elsőnél, de kb 2006 és azelőtti játékok mennének rajta.

2016. jan. 11. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:
A mostani gépem talán ha 40.000 ft-ér és viszi a Sniper Ghost Warrior 2-öt Full Grafikán akadás nélkül.Úgy hogy 10 éves benne minden kivéve az a 2x1 GB Ram ami meg 800 MHz-es de az is 5 éves.Processzor: Intel Pentium Dual Core E2200 2.20GHz Videókártya meg Radeon HD 4800 serias.Szerintem csak a Videókártya Tartja ebbe a gépbe a lelket.Azt most kaptam egy szar virúst TPB-röl (Redigit.exe és Svchost.exe[ez nem engedi leálítani a gépet szóval mindig Feladatkezelőbe kell vele szórakozni vagy leálítás vagy újraindítás kényszerítése .A Redigit.exe azt meg ha leálítod akkor Kék Halál)De ettöl függetlenül a TPB az jó oldal.De ha ez a gép így viszi a játékokat és az a gép meg majdnem 2x ilyen jó akkor nekem megteszi.
2016. jan. 11. 18:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Az elöző kommentemhez pluszba!Tele van a gép 2010-2014--es játékokkal.2 Gb Ram van benne azt amihez Minimum 8 Gb Ram kell azt viszi High Grafon.
2016. jan. 11. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért nem teszel a gépbe egy jobb procit? Szerintem az alaplapod (kellene ismerni a típusát) tud fogadni core 2 duóból simán jobbat, szélsőséges esetben még quad-core-t is.

A HD4000 széria nem rossz, egy jobb cpu alá viszont könnyedén tehetsz jobb videokártyát.

A ram is könnyedén bővíthető. Olcsóbban meg tudod úszni a dolgot, mint 50, és sokkal jobb gépet kapsz így, mint ha vennél egy új, de használhatatlan taligát.

2016. jan. 11. 18:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Alaplapot csak úgy kaptam egy barátomtól szóval majd meglátom mit tudok tenni.De ha küldesz valami E-mail--t privátba akkor tudok olyan fotókat mutatni ami talán segít.Meg megírhatod mit ajánlasz. SSD és HDD nem kell(Van már 1 T HDD-ém és nem a legolcsóbb) és minimum lesz benne egy www.edigital.hu/DDR3-memoria/Corsair-Vengeance-8GB-1600MhzK ilyen.Kiváncsi vagyok ezekkel a feltételekkel milyen Gépet Hozzol ki kb 65.000 Ft-ért(lehet picivel több is)és mondtam milyen a gépem van és az viszi a Space Enginners-t(High-on de ha sok minden van a pályán akkor akad mint a sz*r) olyan Videókártyát nézz ami Szupportolja a DiretX11-gyet(kell a Space Engineers 3/4-éhez[mostani csak a DirectX 9-et szupportolja :(] és nem akad rajta a Space Engineers High-on vagy ha akad is akkor se nagyon.És persze ne a legszarabb Márkákat nézd.
2016. jan. 11. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Első körben az alaplapod pontos típusa kell. Rá is van nyomtatva az alaplapra, hogy mi.
2016. jan. 11. 21:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Megprobálom de ez egy picit nehéz lesz(lehet kelleni fog Kompresszor :D)
2016. jan. 11. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb egy ecset, mielőtt, még mindent telefújsz porral :)
2016. jan. 12. 08:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó tanács :D intel nh82801gb alaplap Ügye milyen Drága Fajta :D
2016. jan. 12. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez volt fehér színnel rányomtatva?
2016. jan. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!