Miért nem látja a videókártyám a gép?
Alaplap: ASRock B85M Pro3
GPU: Sapphire R9 380 2Gb
Valamiért ha a HDMI kábelt a videókártyába dugom a monitor elsötétül és nem is érzékeli ha simán csak az alaplapba(eddig úgy volt) semmi gond nincs.
Nem közvetlen a videókártyába dugom hanem van egy átalakító DVI-D-HDMI átalakító a HDMI kábel és videókártya között.
10
nincs hdmi a vga n?
szerintem az atalakito lesz a hibas
nem szamit az hogy uj
az is lehet maga ez a tipus hibas vagyis a te vga d hoz kabeledhez es monitorodhoz nem hasznalhato
hdmi atalakitok amugy is jo dragak es ha sporolsz vele hogy minel kevesebb legyen az a kiadas akkor igy jarhatsz
ki kelene probalni a vga n a sajat csatlakozoit atalakito nelkuli kabelekel es monitorral
netan ha van miniHDMI a vga n akkor olyan atalakitot kelet volna vened ...
szoval a gyakorlatban
kell egy DVI-D kabel es egy DVI-D s monitor
es kiprobalni
ebbol latnad hogy nem a vga nal van a hiba
monitorod nem hibas hisz mukodik
az atalakitott meg masik vga n tudnad kiprobalni
netan ha van alaplapon dvi csati
ahogy latom van az alaplapon ilyen
probaltad mar? mert nem latam hogy errol irtal volna
ha ott mukodik az nem tul jo mert akkor megis vga val lehet a gond :/
van HDMI a vga-n csak nem férek hozzá a ház miatt mert ahova a vga-t kell tenni abbol a fém "rudbol" kijon ilyen kis kiemelkedes ami miatt nem tudom teljesen betolni a HDMI kapel csatijat :/ ezért marada DVI mert az kiallo
Átalakítót 1300Ft-ért vettem a PCX-nél és sok komment volt alatta hogy működik azért gondoltam
Lehet az lesz akkor hogy holnap megnezem alaplapon mukodik e az atalakito
monitoron van szinte mindenfele csatlakozo
Remelem nem a vga lesz hibas mert az is zsir uj
igen le kellene csiszitolni azt
gondolom par millimeter sicsen
amugy normalis haz? vagy olyan amit irodai gephez sem erdemes hasznalni?
ha vannak csatik lehet probalgatni
DVI kabeled nincs sima? erdekes...
mert az az altalanosabb monitor melle is adnak
Hallod szerintem vidd el egy szakihoz vagy aki jobban ért hozzá.
Túl sokat vacakolsz rajta, 10 perc alatt már meg lehet oldani (nem 2 nap után).
rakototed alaplapra?
mi okozott nehezseget ebben? mert ez nem 10perces hanem 0,5perces munka se
csiszolni viszont muszaj lenne
ez olyan mintha beteg vagy es nem mesz oroshoz meggyogyitani mert pl "eltakarod" a betegseged (mivel ebben az esetben a "betegseg" gyogyithato) (hiszen az nem termeszetes hogy belelog a csatikba, mi az ok arra hogy ezt nem akarod megoldani? valoszinu vagy a kukaba landop majd a haz vagy te hasznalod ugyis "orokre" szoval semmi ertelem, de hat te tudod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!