30 000 forintos léghűtés többet ér mint egy vízhűtés? (CPU-ra Gamer PC-be)
Konkrétan Noctua NH-D15 leghűtést akarok venni. Ez passzol a lapomra. Intel i7 5820K hoz lesz 6 magoshoz. De ez lényegtelen.
Ilyentől nem melegedhet fel 80-90 C fokra a CPU?
Vagy inkább egy vízhűtést, szines vízzel, víz hőfok mérővel meg fél literes tartályal?
Árban drágább a liquid cooling, de megéri?
10-es
Akkor az 5 év gari se jelent semmit a corsair-ra? A hűtési teljesítményével együtt a legjobb AIO hűtő és még nagyon halk is.
Miért jó ha külön van a cpu blokk és a pumpa? Ezekre a cuccokra is mernek adni 5 évet?
A triton is jobban hűt, mint az NH-D15, ezeknek az AIO-knak a hangjuk a gond. Kivéve fent említett corsair.
Akinek ez nem elég vagy nem jó neki az 5év gari, az már kissé túlzásba esett a témában. Ezt a hűtőt is min. egy i7-6700K-hoz venném, alatta tuti nem.
Szerintem a legjobb hűtő, amit érdemes venni. Akinek van pénze, verjen el 100E-t rá, nem hiszem hogy jobb lesz vagy tartósabb. Én inkább gépcserénél eladom és veszek az újhoz egy másik ilyet újabb 5év biztonsággal...
Kérdező
Pontosan, az árán veszek 2 ilyen corsairt, akkor az 5+5év gari. És nagyon erős hűtő nagyon halkan.
Ennél nem kell jobb, az tuti!
Oké, utolsó kérdésem:
Asus X99-A alaplapra menne, Kingston DDR4 2133mhz HyperX Fury RAM ok lennének a Noctua NH-D15 alatt. az a kérdés hogy ez a RAM elférne alatta?
Most akkor te a léghűtőt veszed inkább 30-ért?
Akkor félreértettelek... Biztos befér alá, nem magasított ramok.
Léghűtőt néztem ki, de a vízhőtés felé kezdtem el nézegetni, de mostmár rájöttem hogy nem sok értelme van a víz nek.
Ezt figyeld:
Tartály - 50 euro
Pumpa - 65 euro
Ventillátor - 70 euro
CPU foglalat - 50 euro
Slág - 10 euro
Szorítók - 10 euro
Színes víz - 10 euro
összesen: 246 euro
(bocs az euróért)
Ezen 3 darab Noctuát veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!