GPU játék közben ~79-81C° ez még belefér?
Mennyi időintervallumot játszhatok egyhuzamban cpu vagy egyèb károsodás nèlkül?
A gèp: Dell Inspiron 5748, 17"3col,Intel Core®™ I3-4030U 1.9Ghz, 4Gb,500Gb, Nvidia Geforce (GT) 820M, Win8.1 64bit
Megtudnátok mondani, hogyan tudok 8 gigás Ram-ot cserèlni? Alaplap 1 chaces.Linkelnètek egy 8 gigás belevaló ramot?
Köszi
A processzorod 100 Celsius-ig bírja, ennek ellenére azt mondom, hogy az érték magas. A notebook-ok alulról szívják fel a hideg levegőt, így mindig győződj meg arról, hogy sima felületen van terhelés alatt. Továbbá ha nincs hűtőd hozzá, tegyél a hátsó két talp alá valamit, pl.: dominó. Így 1, 2 cm-el magasabb lesz, jobb légáramlással. De lehet ragasztható gumitalpakat is venni hozzá.
Ha tudod, akkor tisztítsd ki te magad, valamint pasztázd is le, ha nem, akkor vidd be szervizbe, ott elvégzik neked vagy kérj meg egy hozzáértő ismerőst.
A notebookod DDR3 1600MHz-es memóriát támogat, maximum 8GB-ot és 1 foglalatod van rá. 4 GB memória felett 64bites operációs rendszer kell.
Itt vannak 1600-as 8GB-os notebook memóriák. Nézd meg, hogy milyen késleltetésű és márkájú van a tiédben, ahhoz hasonlót vegyél.
Link:
Köszönöm a sok segîtőkèsz embernek.
1 hetes a notebook,(laptopszalonból) jelenleg "megemelès" nèlkül egy îróasztalon van.
Várom a bluechiptől a CoolerMaster notepal U3 hűtőt, gondolom egy jó pár fokot fog segîteni,anno az N7210 es Dellem alatt is ez a fajta hűtő volt.Ram bővîtèst hagyom a laptopszalonra, meg a " fèlèvente tisztîtás, pasztázást is!Egyèbkènt ezt a fajta noteet is lehet pasztázni? Anno az N7210 nek a hűtőjèt èn pasztáztam itthon, oikkpakk megvolt.Fèlèvente csináltam.De ezt az új gèpet nem merem ' majd' , mert elvèsz a 3 èv gari,+1 laptopszalon gari.Ubuntu helyett gyári 8.1 telepîtèst kèrtem, tökèletesen működik.Akkut kivettem, mert 99℅ ban hálózatról megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!