Miért indul újra játék közben?
ugyanezt a kérdést tettem ma fel....
Mellesleg utálom amikor videózok mondjuk Farcry 4-et és egyszer csak ujraindul...
Biztos nem melegszik túl?
Milyen OP rendszert használ(tok?)
Milyen tápegységetek van?
Minden program, driver ami szükséges megfelelően van feltelepítve?
Milyen a konfigotok? Teljes leírást.
Kétlem,hogy túlmelegedne mert akár játék indítás után kis idővel is újraindul.
AMD FX-6300 processzor
Asus M5A97 LE R2.0 alaplap
Chieftec CTG-550-80P 550W tápegység
Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz
Toshiba 1TB 7200rpm dt01aca100
Amúgy most a windows 7 van fent de 8.1-el és 10-zel is ez a helyzet
"Kétlem,hogy túlmelegedne mert akár játék indítás után kis idővel is újraindul." Ez egy tünet a túlmelegedésre.
Nézd meg a hőfokokat alapjáraton, és terhelés alatt. Terhelés alatt ne úgy nézd, hogy kilépsz és gyors rákukkantasz, hanem pontos adat kell.
Pl. AIDA64-ben benyomod a stressztesztet, de nem indítod el, akkor lesz egy statisztika fül, ami kiírja a maximális hőfokot amit elértek a hardverek. De a stressztesztet is elindíthatod, az megterheli a gépet, és tudod nézni a hőfokokat.
Namost indítottam egy 2 órás stability testet,a CPU nem tudom miért 128° mindenhol:D.Amúgy eszembe jutott még egy dolog,hogy amikor elindítom a gépet általában csak 2. alkalomra indul el,előtte csak bekapcsol felpörögnek a ventik de kép az nincs és ilyenkor ki kell kapcsolni hátul és újra be.
Más programmal is ennyit ír ki?
Illetve a BIOS hány fokot mutat?
Bár nem én kérdeztem, de erre még nem jött válasz:
"Minden program, driver ami szükséges megfelelően van feltelepítve?"
Eszközkezelőben nézz szét, van-e sárga felkiáltójel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!