Leáll a gép játék közben. Ötlet?
Mikor játszom valamilyen játékkal pl.:GTAV vagy Cities Skylines egy 10-20 perc után a gép random leáll és elkezd villogni lassan a zöld led elől,utána nem kapcsol be,csak,hogy ha lekapcsolom hátul a tápot meg vissza.
Konfig:
Processzor: AMD x4 740 3,2Ghz BOX
Memória: Kingston 8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue Series
Videókártya: GIGABYTE GTX750Ti 2GB DDR5
Op. rendszer: Microsoft Windows 10 Pro 64bit
Procinál ezt írta:
Core #1 - #4 35C
GPU:
GPU Core 48C volt a max
Neem szórakozásból írtam,az említett programot használtam még egy két órával ezelőtt.Kíváncsi voltam,hogy hátha túlmelegedés okozta
A tápom: Apqrox 500W (app500psbulk2-ez volt még a táphoz írva)
#4.+1.:D
20 perc múlva írd le ide a hőmérsékletet,természetesen játék után.
Az erdekes, mert procit 70 fok korul vartam - nem emlitetted hogy nitrogennel hutod, vagy brutal vizhutes van rajta. Esetleg probald meg CPU-Z-vel is, vagy Aida64-el.
Egyebkent ez meg a kezzel fogdoshato kategoria. Ha a bordahoz tudsz nyulkalni anelkul hogy barmihez hozzaernel, beleakadnal, akkor probald ki:)
Probáltam SpeedFannel még ha érdekel,ott a Temp1 55C volt,ami szerintem nem ad okot arra,hogy kikapcsoljon.
De meg próbálom a többivel,később jelentkezem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!