Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD használata közben belassul...

HDD használata közben belassul a gép?

Figyelt kérdés

A gépemben van 2 HDD és egy DVD író

Az egyik HDD Sata csatlakozású, a másik IDE csakúgy mint a DVD író

A jumperek rendben vannak(master=hdd, slave=odd), és a vezetéj közepén van az odd, a végén meg a hdd

Mikor használom a hdd-t(írás, másolás), akkor a gép nagyon belassul, szaggatva megy az egér, a youtube videókakadozva mennek stb.

Próbáltam a jumperezést felcserélni, akkor is ilyen volt

Mi lehet a baja?

2016. jan. 2. 12:50
 1/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
tapegyseg?
2016. jan. 2. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:
FSP atx-300pnf
2016. jan. 2. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Cseréltem IDE kábelt de ugyanúgy belassul
2016. jan. 2. 13:20
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es cpu es vga?

biztos elbirja geped az a tap?

bemeretni se arthat hogy jol mukodik e

ha az alaplap hibas azt hazilag csak cseres probaval tudnad meg, de nagyon nem egyszeru, mar eleve egy megfelelo cserelapot szerezni

2016. jan. 2. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:

core 2 duo e4600

Msi p35 neo

Msi geforce 8600gt

Samsung sata hdd, seagate barracuda ide hdd, lg dvd író

Amúgy lekötöttem egy sysfant és az odd-t hátha a táp,de nem

Szerintem a hdd döglődik

2016. jan. 2. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
ilyen tápmániás emberrel nem találkoztam még, minden kérdésnél "milyen a táp..??" "cseréld le mert sz@r" "tönkre teszi a géped" itt sem azzal van a baj. Az a baj, hogy ha írsz, olvasol akkor teljesen leterheled a winchestert, nem tudja pluszba futtatni róla a dolgokat. Az IDE-s vinyón van a rendszer is?
2016. jan. 2. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
a sata hdd-n van
2016. jan. 2. 14:00
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
54%

#6 mert az esetek 99% aban az a hibaforras

lehet haldoklik a hdd de a lappap is lehet problema, es a tapot se lehet kizarni attol még hogy lecsatlakoztatal rola dolgokat

(tapcseres proba sem egyszeru)

#6 amugy nem ugy szoktam fogalmazni ahogy te irod de a lenyeg vegulis az

itt nem irtam hogy cserelje le, de fontos tudni es fontos lenne azt is tudni jol mukodik e

#6 amugy gondolom te ugy gondolkodsz hogy "tap az tap, sosem szamit az milyen tipus barmilyeg gep barmelyikep mukodik es sose lehet a hiba okozoja"

ugyanez nalad gondolom a gephazra is igaz "haz az haz"...

no comment...

2016. jan. 2. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
attól még mert szopkodod az FSP csöcsét attól még nem értesz a dolgokhoz. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a hasznos válaszokat ad % ami azért van, hogy tudjuk ki az aki ért hozzá és ki az aki nem. Én nem mondom, hogy értek hozzá de te ezt próbálod elhitetni mindenkivel. Csinálj egy másik accot hátha azon feljebb tudod vinni a %od. Méresd be magad.. Ezt is úgy írod mindenhova mintha minden fán tápbemérők lennének és az olyan egyszerű lenne mintha lemennénk a boltba.
2016. jan. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!