Hogyan járok jobban? I3 + dedikált videókártya vagy i5?
Új számítógépet szeretnék venni, viszont a keretem véges, így választanom kell. Hogyan járok jobban, ha Intel Core i5-4460 processzort rakok bele, vagy csak i3-4160-at, de az árkülönbözetből veszek egy videókártyát is? Az i5 mellé maximum a jelenlegi gépemből kiszedett nvidia geforce 210-es kártyát tudnám berakni, de az nem tudom, hogy érne-e bármit is.
Írhattok esetleg alternatívaként processzorokat hasonló árkategóriába, de mindenképp Hackintosh kompatibilis legyen, mert ezt a gépet annak szánom.
Milyen VGA lenne az i3 mellett?
GT210 jóval gyengébb mint az i5 IGP,szóval oltári nagy hülyeség lenne azt használni.
#1: ezt még nem találtam ki pontosan, de lehetőleg a legjobb os x kompatibilis nvidia videókártya amit ennyiből ki tudok hozni.
2# nem feltétlen játékra kéne, mert az os x-t sem játékra találták ki. az egyetlen játék amivel játszani szeretnék az a lol.
Lol az van almára? :O
Egyébként ha csak azzal játszanál akkor arra bőven elég az i5. Mert munkára meg jobb az i5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!