Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnék az intel HD...

Hogyan tudnék az intel HD integrált videókártya helyett a dedikált AMD Radeon R7 M260 típusú videókártyán játszani (pl. Minecraft)?

Figyelt kérdés

Típus: Toshiba Satellite L50-B-1DL

Régóta próbálkozom már, letöltöttem az AMD Catalyst nevű szoftvert állítgattam mindenfélét amit youtube tutorialokban láttam, de nem értem el vele semmit, a minecraft még mindig az integrált intel hd-t használja.

Hogyan tudnám elérni azt, hogy a játékoknál a dedikált R7 m260-at használja a gép? Egyébként windows 10-es rendszeren fut a laptop.

Válaszokta előre is nagyon köszönöm, jár a zöld kéz mindenkinek!

2015. szept. 26. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
BIOS-ban nem látni opciót, hogy melyik megjelenítőt használja elsődlegesen?
2015. szept. 29. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy állsz a problémával?
2015. okt. 6. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Továbbra sem oldódott meg a probléma..

Azóta 8.1-es rendszerre visszaállítottam a gépet.

2015. nov. 15. 13:17
 4/4 |Orfeusz| ***** válasza:
A Minecraft nem használ videókártyát (vagy csak nagyon minimálisan) ezért tárgytalan a kérdés. Egyébként ha nem piszkáltad a beállításokat, akkor "teljesítménycentrikus" energiasémán alapból a dVGA-t használja.
2015. nov. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!