Szerintetek melyik videokártya a jobb?
Figyelt kérdés
Videokártya vásárlás előtt vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy a jövőre nézve (játékok szintjén), melyik kártya lenne a jobb választás. Radeon R9 380 vagy R9 290?2016. jan. 9. 22:08
2/8 anonim válasza:
A 290 erősebb, a 380 újabb, úgyhogy arra jönnek majd az extra funkciók új driverekkel
3/8 Stark2000 válasza:
290 erősebb, bár a driveréhez tudnék mit fűzni..
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon ritkán jönnek ki driverek hozzá vagy csak rosszul vannak optimalizálva?
2016. jan. 9. 22:37
5/8 anonim válasza:
#4 mind a kettő, bár nálam a 7970-re a legutóbbi driverrel még nőtt is az átlag FPS-em, bár eléggé idegesít, hogy nem olyan átlátható most a driver mint a frissítés előtt.
6/8 Stark2000 válasza:
Nekem csak szimplán szeret lefagyni Windows 10 alatt /R7 260X/. Állítólag van windows10-re ehhez a videokártyához driver, de a crimson és a catalyst használhatatlan. Nekem nagyon sokszor lefagy, játék közben összeomlik, és kidob. Írtak olyat, hogy 3**-as kártyáknál nincs ilyen probléma windows 10 alatt, de nehogy már az én hibám legyen az, hogy más operációs rendszert használok ezzel a videokártyával. Ha most választanom kéne, előbb vennék Gigabyte GTX960 4GB-ot, mint Sapphire R9 380 4GB-ot.. AMD Driver nagyon borsot tör az orrom alá a sok hülyeségével, javítás pedig nem nagyon érkezik.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, a GTX960-on is gondolkoztam, de amilyen játékokkal játszanék vele, azok inkább a Radeonokra vannak optimalizálva.
2016. jan. 10. 09:34
8/8 Stark2000 válasza:
Igazából szíved joga melyiket veszed, én most személy szerint Nvidiát vennék, AMD-nél tényleg csak a Drivereket tudom felhozni mínusznak, mert az pedig hülyeség, hogy a teljes rendszer fogyasztás egy AMD kártyával sokkal nagyobb. Ha R9 380-at veszel, azzal sem jársz rosszul, de 960-nal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!