2/8 anonim válasza:
hááááát én Nvidia párti vagyok (És bizonyított hogy a GTX 980 erősebb ( https://www.youtube.com/watch?v=D0YOdL4A0lg ) ) De én azt a gainward kártyát nem venném meg inkább akkor a sapphire ami jobb márka és stabilabb mint hogy 2-3 FPSsel több legyen a játékban!
3/8 anonim válasza:
na a gigabyte az már jó! főleg a windforce szerintem neki van a legjobb hűtése ha vidi kártyáról van szó!
4/8 anonim válasza:
Üdv! Én vettem egy gigabyte r9 390x-et újonnan! Csábított az a 8 gb gddr5! DE! 1 hónap után eladtam a fenébe!!! Egy Msi GTX980 lett helyette! A ref hűtős! Az volt olcsón!
Nekem ,ég ,és föld a kettő! Egyenlőre maradok az Nvidiá-nál.
Nem a hűtéssel volt bajom! A kompatibilis dolgokkal. Az nv egyszerűen jobb nem nyafog annyit! Sőt,egyáltalán nem nyafog! Az amd mindenben talált valami nem akarok elindulni dolgot! De ez az én tapasztalatom,azért halkas
meg mást is!
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez: GIGABYTE GV-N980WF3-4GD GTX980 4GB GDDR5 PCIE jobban megéri mint a sapphire r9 390x 8gb ddr5?
2016. jan. 4. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!