Melyik a jobb videókártya és miért?
Figyelt kérdés
Gigabyte gt630 vagy Gigabyte GT730?2016. jan. 2. 20:46
1/7 anonim válasza:
Mind2 sz@r, de a kettő közül a ddr5 ös gt730 a jobb. Inkább használtan vegyél egy hd6850et, vagy egy ddr5ös gt730 áráért egy gtx 470-et
2/7 A kérdező kommentje:
köszi de csak kiváncsiságbol menyiben más a ddr5-ös a ddr3-nál,mi a különbség?
2016. jan. 2. 21:17
5/7 anonim válasza:
Na, akkor fejezzük be a hülyeségek terjesztését: olyan, hogy DDR5, olyan jelenleg nincs. DDR3, DDR4 illetve GDDR5 van. A GDDR5-nek elképesztően magas órajele van, tehát nagyobb mennyiségű adatot tud mozgatni, viszont jelentősen nagyobb a késleltetése, mint a DDR3-nak vagy a DDR4-nek (Ezért nem igen alkalmas rendszermemóriának, viszont grafikus memóriának tökéletes). A DDR és a GDDR két teljesen más dolog, ezért nem szabad összehasonlítani őket.
6/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor ha gddr5-et veszek akkor az jobb lesz pl játékokhoz?
2016. jan. 2. 21:30
7/7 A kérdező kommentje:
vagyis én arra lennék kiváncsi hogy a kérdésemben feltett 2 videókártya között mi a különbség?
Mert én nem nagyon tudom mit jelent pl hogy a gt630 128 bites a másik meg 64 bites,meg az órajelek stb
2016. jan. 2. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!