Donfetibo kérdése:
Tudom, hogy sokszor fel tették az ilyen kérdéseket de kérlek benneteket, hogy segíthetnétek! Szerintetek melyik a jobb videokártya: GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2GB vagy ASUS GTX750TI-OC-2GD5?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2016. jan. 7. 07:43
1/4 anonim válasza:
A gtx 750ti teljesítménye nagyobb pár százalékkal , viszont abból én nem asus-t vennék , inkább gigabyte , msi , palit , evga.
2/4 Trevor. válasza:
GTX 750 Ti erősebb. Nyugodtan veheted az Asust belőle, nekem is az van és tökéletes (igaz, nekem PH2GD5 változat, nem a DCU2).
3/4 Feri32 válasza:
gpuboss-t ajánlom az összehasonlitáshoz ha pontos infót akarsz
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nekem kielégítőek voltak mindegyikteknek megy a zöld kéz és örülök neki, hogy nem voltak ízetlen kommentek!
2016. jan. 9. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!