Milyen sorrendben látja el a tápegység a hardvereszközöket egyenárammal?
Figyelt kérdés
Egyszerre kezd el mindent ellátni, vagy van egy sorrend, hogy melyik csatlakozónak mikor ad áramot?2016. jan. 5. 22:48
1/4 anonim válasza:
Egyszerre.
Ha a táp működik, akkor minden csatlakozóján megjelenik az a feszültség aminek meg kell jelennie.
Egyébként gondold végig, hogy egy buta táp honnan tudná, hogy a csatlakozóira milyen fogyasztó van kötve?
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnos még nem szedtem szét tápot, és egyáltalán nem értem a működését, de mostmár ideje lesz bepótolni. :D
Köszönöm a segítséget! :)
2016. jan. 6. 16:59
3/4 A kérdező kommentje:
"Egyébként gondold végig, hogy egy buta táp honnan tudná, hogy a csatlakozóira milyen fogyasztó van kötve?"
Pl. SATA-s csatlakozó nem láthat el processzort árammal. Én így értettem. :)
2016. jan. 6. 17:00
4/4 anonim válasza:
#3 De nem azért mert nem ugyanazok a feszültségek, hanem mert fizikailag más a csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!