Van valami hátránya a nagyobb tápnak?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a mostani gépemhez elég az 500W-os táp de én vennék egy 600W-sat annak lenne valami hátránya? Ártana a gépnek? Az elkövetkező hónapokban lassacskán le akarom cserélni a hardvereket és előbb-utóbb úgyis kelleni fog a 600W.2016. jan. 4. 13:41
1/11 anonim válasza:
hátránya csak annyi hogy drágább
2/11 Lord Hidan válasza:
Nem a watt a lényeg hiába veszel egy cooler master 600W-os tápot egy XFX pro 450W-os táp sokkal jobb
3/11 A kérdező kommentje:
Én maradnék a Chieftec-nél. :)
2016. jan. 4. 13:49
4/11 anonim válasza:
nem fog semmit ártani akár vehetsz egy 1000Wattosat is annyit fog leadni a táp amennyit a hardverek igényelnek!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor jöhet a 600W.
2016. jan. 4. 13:52
6/11 anonim válasza:
Alacsony hatásfokkal fog üzemelni. Persze, nem sokat számít, de 20-30W-tal többet fog felvenni a falból.
7/11 anonim válasza:
de chieftec-től is van gagyi meg minőségi is.. egyébként több áramot fog pazarolni ha nagyon túlméretezed.. de pont annyit venni amekkora a géped lesz sem éri meg mert fejlesztésnél macerás..Ha jól emlékszem úgy tanították hogy 70% körüli kihasználtság a legjobb..
8/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenkinek!
2016. jan. 4. 14:21
9/11 Közveszélyes Kontár válasza:
akkor lesz hatranya ha tipusailag, tonkre teszi geped hardvereid, nem megfeleloen mukodik a gep vele, tonkre megy sajat maga
netan szerencsevel csak hangos lesz hiaba meretezted felul (netan pont ezzel a celal hogy kisebb terhelesen halkabb)
amugy pedig az a 100W nem olyan nagy jelentosegu ha terheleskor geped 300W korul fogyaszt legalabb
10/11 Trevor. válasza:
Kisebb hatásfokkal fog működni a táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!