Erős ez a tápegység?
Figyelt kérdés
Itt: [link]
Az előző tápegysegem röviden szólva elfüstőlt (valami no name) és ez a táp amit küldtem mennyire képes elhajtani a gépem?
Cpu:i5-4460
Vga: Gtx950
Max 10000-15000ft van rá!
2016. jan. 5. 16:00
1/8 anonim válasza:
Csak erről találtam tesztet, elég magas minőségű, stabil táp (összehasonlítva: az fsp raider 22 ezerért >80mV tüskéket produkál).
3/8 anonim válasza:
Mindenesetre ez a thermaltake is teljesen jól fog működni egy ilyen alacsony fogyasztású gép esetében. Kb egy 200-250 wattot emésztő gépről beszélünk.
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Cooler Master B V2 hoz hasonlo belseje lehet
vagyis hasznalhato
az #1 FSP belsos TR2 bol annyi van hogy talan TT sem tudja mind, igy eleg nehez kiigazodni
6/8 Közveszélyes Kontár válasza:
1db 6+2pin sem tul jo omen igy hiaba 1agas es elrg eros is hogy legalabb 6pin legyen rajta mégegy
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 * belsos, TR2 * egy veszo kimaradt FSP t szerintem mar nem hasznal TT eleg regota, pedig azok igen ajanlott tipusok voltak...
8/8 anonim válasza:
Nem arra értettem, hogy a bele fsp, csak egy népszerű modellt mondtam példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!