Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen VGA-t ajánlotok Battlef...

Milyen VGA-t ajánlotok Battlefield 4 hez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Új vga-t szeretnék venni, de nincs sok időm játszani, ha van egy kevés akkor BF4 ezni szoktam multiban. Nem akarok sokat költeni egy vadi új gamer pc-re, mivel nem használnám ki a belefeccölt pénzt. A lényeg, hogy ne full low grafikán kelljen tolni alacsony FPS el, ami multiban eléggé nagy hátrány. Jelenlegi config:

CPU: AMD Fx-4100 quad core

Ram: 2x4 GB 1600 Mhz kingston dual ddr3

Jelenlegi VGA: Geforce GT630 2GB

Alaplapom pci express 2.0 x16 ot tud

A monitorom 1440x900 as felbontáson 75hz

Ehhez kéne egy vga, ami a felül említett felbontáson Hz ből kifolyólag 60-75 FPS-t tudna produkálni legalább high, de az sem baj ha ultra beállításokkal. 60, plafonon 65 ezret szánnék rá, de ha olcsóbban is van hozzá ami megfelelő, az sem baj, a procim meg az alaplapom úgysem hajtana ki egy fullos vga-t.

2016. jan. 3. 20:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönom mindenkinek a hozzászólásokat! A lapom am3+ proci socketes, úgy néztem bele tudnék nagyobbat is tenni a jelenleginél, viszont a lap csak 2.0 pci expresst tud, hiába egy jó vga meg uj proci, nem hajtaná ki fullon a karit. Ha már a laphoz is hozzá kéne nyúlni akkor egyértelmű, hogy váltanék egy jobb i5 re inkább. Erre a konfigra max egy vga újítás ami érdemes sztem, hoki lapra nem veszek jobb procit. Az ilyen trabantra alufelnit spinnerrel meg spoilert feeling :D Lehet hülye vagyok, de ha váltok lapot akkor a kövi intel lenne :D
2016. jan. 4. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy GTX 980-at a PCI 2.0 98-99%-ban tud kihajtani. Legalábbis ezt olvastam PCWorldon.
2016. jan. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!