Logitech g302 egér FPS játékokhoz is kitűnő?
olvasd végig a cikket ha érdekel, szerintem nem éri meg, ilyen árban már normális lézeres egerek vannak jobb érzékelőkkel, normálisan állítható dpi-vel.
szerintem biztos jó lesz... sajnos a különböző árfekvésű egerek között alig van minőségi különbség. néha egy olcsó is sokáig bírja, máskor a drága elromlik 6 hónap alatt.
a lényeg szerintem az, hogy programozható-e? makrós az egér?
mert az fps játékok egyik alappillére a makrózás. példaként ott Battlefield 3 és 4, ahol az EA és a Dice szerint a játékosok 80% makrót használ a fegyverek pontosságának javításához. e-nélkül nagy hátrányban van az ember fps játékban.
#1: "ilyen árban már normális lézeres egerek vannak jobb érzékelőkkel, normálisan állítható dpi-vel."
Mutass nekem EGYETLEN olyan lézeres szenzort, ami jobb a g302-ben használt AM010 optikainál! Nem tudsz, ugyanis nincs ilyen. Felejtsük már el ezt "a lézeres egerek pontosabbak" marhaságot!
Az FPS játékosok általában fix dpi-vel játszanak, soha nem állítgatják menet közben. Mi értelme is lenne? Játék közben én sem használtam soha, maximum Photoshopban.
A kérdezőnek: ha teheted, menj egy egy olyan boltba, ahol meg lehet fogdosni az egeret (MediaMarkt, Pixel), mert eléggé egyedi formája van (nekem pl. határozottan kényelmetlen).
Amúgy ha szimmetrikus egeret keresel, ebben az árkategóriában vannak sokkal jobbak is:
Roccat Kiro
Mionix Avior 7000
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen nekem is ményelmetlen, ezért fogok venni (ha lesz rá mód, kipróbálni) egy g402 egeret. A formája is jobban tetszik. (az hátrány nekem hogy kicsit nagyobb mint a mostani egerem vagy mint a g302. Macrót meg nem szeretnék használni (sosem tudtam normálisan beállítani) illetve a mostanim is az és steam communityn olvastam, hogy a programja használata miatt kapott vac bant. (csgo-zom is)
Battlefieldben meg már "leválissá" vált szinte, de anélkül is eljátszok.
Szerintem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!