Megéri-e ez a gamer fél konfig?
Találtam a neten egy fél konfigot és arra gondoltam hogy a ps3 amat el cserélem rá.
Szerintetek?
alaplap: MSI P43-C51
proci: Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (3,4-re húzva)
procihűtő: Cooler Master's Hyper 212 proci hűtő
VGA: Gigabyte Radeon HD 6850 1GB OC
táp: FSP bluestrom 400w
Gondoltam veszek hozzá még egy 4 gigás ramot meg egy hdd és kész :)
Gta v vagy a bf4 menne rajta?
Hát ezt már elég erős túlzás gamer-nek nevezni.
Mennek még rajta, ha lehúzod a grafikát, de ez már most is elég koros gép.
Az általad írt játékoknak ilyen konfig kellene:
CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
RAM: 8 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
Hd ba mennek ez a két játék 40-50 fps között?
Vagy maradjak a ps3 nál?
Hát én látatlanban nem hinném el, hogy az a processzor 3,4GHz-en üzemel. Nekem ennél egy "nagyobb" van, Q8400, aminek a gyári órajele 2,66GHz és ezt ugyanolyan hűtővel 3,2GHz-en alig tudom 70°C alatt tartani (pedig a ház szellőzése is kiváló). Megoldható, csak annyira fog melegedni, hogy (ha jól van beállítva BIOS-ban) pár perc terhelt állapot után ki fog kapcsolni a számítógép..
Amúgy én egy ehhez hasonló konfigot akarok most lecserélni, azokra a játékokra esélytelen így. RAM-ban pedig min. 8, de inkább 16GB-ban gondolkodj.
FPS ügyileg meg olyan 15-25 körülre tippelném.
Inkább vedd meg ezt, és keress hozzá valami jó videokártyát.
Jó lenne az a gép is de mivel én nem venni hanem ps3 rá szeretném el cserélni ez így nem fog menni :)
Plusz ha bele menne akkor se jó mert max Nyíregyházáig tudok el menni az meg messze van :)
Nagyon felejtős az a gép? Pl 8 giga ramal már csak elindul a Gta v nem? De nem is nagyon játszanék inkább fotosopoznék ( bocs hirtelen nem tudom leírni) animáci,modellezésre használnám :)
De a bf4 szívesen tolnám :)
A GTA V nagyon jól van optimalizálva, így az biztos, hogy elfutna, ha nem is maxon, de egy low-medium beállításon.
Ezek a PS3-k mennyiért szoktak elkelni? Ez a gép, amire cserélni akarod szerintem olyan 40-45 ezret ér.
A ps3 om is kb annyi :)
A videokártya jó benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!