Bekapcsolom a számítógépet és azt irja out of frequency?
Figyelt kérdés
Kiválasztom az op rendszert aztán a windows normál modu inditását és a monitorom kék ledje zöldre vált és azt irja out of frequency mit tegyek?2016. jan. 2. 16:25
1/13 anonim válasza:
indítsd el csökkentett módban és töröld ki a vga drivert.
2/13 waland válasza:
Vagy ha XP, akkor VGA módban, és állítsd át a felbontást és a frissítést akkorára, amit még bír a monitor.
3/13 A kérdező kommentje:
Win 7 64 bitesem van és csökkentettben nem engedi torolni
2016. jan. 2. 16:53
4/13 waland válasza:
Ott, ahol a csökkentett mód van, kéne lenni egy ilyesminek: [link]
Ha azon elindítod, utána már be tudod állítani a valós felbontást és frissítést. (a kép nem az enyém, a Prohardveren linkelte valaki, de tökéletesen ide passzol).
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ilyen csak csökkentett mód.. Csökkentett mód hálózattal és csökkentett mód parancssorral valamint windows normál módu inditása :(
2016. jan. 2. 17:16
6/13 waland válasza:
Pedig most megnéztem, és van ilyen: ha indításkor nyomkodod az F8-at, akkor nem csak a csökkentett mód jön elő, hanem ez is. ha csak simán indítasz egy hard reset (kikapcsolás) után, akkor tényleg csak a rövid menüt adja be.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez USB-s egérrel nem működik igaz? márming a csökkentett elöhozása
2016. jan. 2. 17:44
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem usb billentyuzettel kicsi boot menut hoz be
2016. jan. 2. 17:45
9/13 waland válasza:
Bocs hogy eltűntem. Az, hogy USB-s a bill, nem kellene, hogy számítson, inkább az, hogy nem jól állítottad le előtte. Próbáld meg úgy, hogy hagyod betölteni teljesen, aztán mikor már nem karattyol a winyó megnyomod röviden a leállítást. Így kikapcsol szabályosan, utána már nem hozza be a rövid menüt. viszont az F8-at nyomkodd veszettül, mert különben nem veszi észre, és kezdheted előröl.
10/13 A kérdező kommentje:
Megtudtam csinálni behozta és felvettem a felbontást hogy ne legyen olyan kicsi és csunya viszont ilyenkor mi még a teendő?
2016. jan. 2. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!