8Gb RAM-ból miért csak 6Gb használható?
Erőforrás figyelőbe az alábbi van irva:
Rendelkezére álló: 4414Gb
Gyorsítótárazott: 3623Gb
Összesen: 6091Gb
Telepítve: 8192Gb
Igaz hogy integrált videókártya van a prociba, de az levan tiltva mer teljesen más milyet használok. BIOSBA is kéne valamit csinálni ?
rendelkezésre álló + gyorsítótárazott: 8Gb.
Problem?
A windowsok ha jól tudom a 8.1-is (nem biztos) csak 4 GB kezel le.A windows 10-ről nem tudom biztosra.A windows 7-nek a 64 bites verzió biztos,hogy csak 4 c
gb-t kezel le.A 6gb-t szerintem az alap lekezelt ram 4gb+ a lapozófájl adja meg(4+2=6)Ezt lehet növelni.De ha nem játékra használod (de gondolom igen),akkor ott a linux,az elég sokat kezel,de ha játszani akarsz,akkor a linuxon csak emulátor használatával fog menni,de kisseb teljesítménnyel és nem minden progi.Ha csak munka miatt arra a linuxban is vannak jó progik.
Ennél Nagyobb baromságot még nem hallottam.
Tudnál róla egy képet készíteni?
Egyébként jogos a felvetés, az Összesnek is annyinak kellene lennie mint a Telepítettnek. (Nekem 2MB különbség van, erre azt írja, hogy a "Hardverek számára fenntartva".)
1. válaszíró - Igen erre énis rájöttem, de nem tudom miért irja hogy 6 van csak telepitve és 8 van összesen.
3. válaszíró - tényleg? zavar hogy megkérdeztem? lehet hüülyeség a kérdés csak a biztosra akartam menni nem tudom ez neked miért fáj.
Igen küldök mindjart egy képet
3. válaszíró vagyok.
Nehéz észrevenni,hogy a 2. válaszírónak címeztem a mondandómat? (#2)-ez itt azt jelenti.Látod? ->#2<-Ez itt.
hardverek számára fenntartot: 2gb+
az őrült sok. 100-200 megánál nem kellene többnek lennie.
Ott van az a 2 GB, csak éppen hardverek számára van fenntartva. Biztos, hogy le van tiltva az integrált GPU?
G.
akkor bocsánat nem értek az ilyenekhez;)
Őhm..hát én letiltottam eszközkezelőbe azon kivül hol kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!