Laptopt vásárlás előtt állok. Ti melyiket választanátok?
[link] (ASUS X550JX-XX121D)
[link] (Lenovo IdeaPad Y510)
Gamer laptop mindkettő. A Lenovo árfekvésben kicsit jobban hozzám illene, de nem tudok dönteni. A Lenovoba kicsit erősebb a proci, viszont nem tudom megéri-e a 2 gyengébb videókártya a gtx950m-ért.
Köszi a válaszotok! :)
Én előbb azt nézném meg, hogy egyáltalán bejön-e a Windows 10. Mert ha nem, akkor tényleg pénzkidobás.
Jó a kérdés, hogy miért drágább, mert alapvetően mind a kettő kifutott termék.
Amúgy azt tudod, hogy a Lenovo anno bruttó 300 ezer körül volt? Nem tudom az a 170 ezer mennyire valós ár, én lehet megkérdezném az üzletet, nem-e elírás. Ez is egy érdekes mondat az oldalról, legalul:
"A Tiptop Laptop által forgalmazott termékek kiállítási- vagy gyári állapotra felújított darabok"
Felújított darab? Akkor ez használt lenne, vagy mi? Ezt is megkérdezném. 2 éves 300 ezres laptop 170-ért nekem kicsit nagy árcsökkenés, ha tényleg vadiúj.
Szép és jó az i7, csak az a baj olyan harmat gyenge a vga mellette, hogy akasztani fogja a processzort a gépben, nem is egy ilyet láttam már. Lehúzza a teljesítményét.
Lenovo-k általában olcsóbb gépeket raknak össze, Asusnál a márkanevet is megfizeted, viszont az Asus cuccok 98%-ban nagyon minőségiek, nincs velük gond évekig.
Én is azt nézem, hogy ez túl szép, hogy.. :D
Ez lesz benne a csavar szerintem, kiderítem.
Nekem Asus gépem van amúgy, egy gondolattal gyengébb, mint amit linkeltél.
Eddig elégedett vagyok, vadiúj játékok nem fognak maximumon futni, de pl. az Assassin's Creed Syndicate minimumon fut, lagg mentesen. A Black Flag / Rogue medium-high környékén, a War Thunder maximumon fut, a Dirt Rally is mediu-high környékén muzsikál.
Szóval ha azt az Asust választod, nem fogsz rosszul járni szerintem. De van egy érzésem, hogy nem fogod azzal sem maximumon/ultrán tolni a játékokat. Syndicate szerintem mediumon elfutna a tiéden. De csak tipp.
De mindenképp jár utána a Lenovonak, mert majdnem féláron árulják a 2 éve még 300 ezres gépet. :D Ekkora áresést nem láttam még.
"Ekkora áresést nem láttam még."
Hát igen, ez már gyanús. Amúgy kb. ekkora van a laptopok és PC között is. Sokba kerül a laptopok mobilitása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!