Laptop vásárlás előtt állok, és kellene pár információ tőletek, hogy melyiket választanátok, és miért azt?
2 gép között lehet választani, leírom mindnek a specifikációját. Igaz szerb oldal, de a felsorolás az érthető. használata videó konvertálás, esetleg újabb játékok játszására menne, persze tudom, hogy laptop nem ugyan az mint a desktop, de mégis, melyik volna a jobb?
amd vagy intel?
1.
2.
Itt egyáltalán ne a márkát nézd szerintem:D
Olyan mintha vennél egy Ferrarit terepre egy Lada Niva helyett tegyük fel:D:D:D
Kettő közül a HP-t választanám, bár kérdés, hogy videó konvertálás alatt pontosan mit értesz. Ha az Intel QuickSyncet ki tudod használni a szoftvereddel, gyorsabb lesz a konverzió, ellenkező esetben valószínűleg a 4 mag miatt az AMD lenne fürgébb.
(Személyes vélemény, hogy Asus notebookból nem láttam még olyat, amivel ne lettek volna kisebb-nagyobb problémák. Tapasztalataim szerint HP általában véve megbízható márka (terméktámogatásban meg főleg), más kérdés, hogy ott leginkább az üzleti kategóriás modellekkel volt dolgom - az egy darab Paviliont, amit láttam, nem igazán zártam a szívembe a hűtése miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!