Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás előtt állok,...

Laptop vásárlás előtt állok, és kellene pár információ tőletek, hogy melyiket választanátok, és miért azt?

Figyelt kérdés

2 gép között lehet választani, leírom mindnek a specifikációját. Igaz szerb oldal, de a felsorolás az érthető. használata videó konvertálás, esetleg újabb játékok játszására menne, persze tudom, hogy laptop nem ugyan az mint a desktop, de mégis, melyik volna a jobb?

amd vagy intel?

1.

[link]

2.

[link]

2013. dec. 9. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Második egyértelműen jobb lesz munkára illetve játékra is.
2013. dec. 9. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
A HP gép kicsit erősebbnek tűnik az i5-ös procival, de az Asus meg jobb márkanév. Amelyik fontosabb számodra, az alapján válassz.
2013. dec. 9. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt egyáltalán ne a márkát nézd szerintem:D

Olyan mintha vennél egy Ferrarit terepre egy Lada Niva helyett tegyük fel:D:D:D

2013. dec. 9. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
harmadik válaszoló, szóval te is a HP-t mondanád?
2013. dec. 9. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már a legelején a HP-t mondtam:)
2013. dec. 9. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kettő közül a HP-t választanám, bár kérdés, hogy videó konvertálás alatt pontosan mit értesz. Ha az Intel QuickSyncet ki tudod használni a szoftvereddel, gyorsabb lesz a konverzió, ellenkező esetben valószínűleg a 4 mag miatt az AMD lenne fürgébb.

(Személyes vélemény, hogy Asus notebookból nem láttam még olyat, amivel ne lettek volna kisebb-nagyobb problémák. Tapasztalataim szerint HP általában véve megbízható márka (terméktámogatásban meg főleg), más kérdés, hogy ott leginkább az üzleti kategóriás modellekkel volt dolgom - az egy darab Paviliont, amit láttam, nem igazán zártam a szívembe a hűtése miatt.)

2013. dec. 11. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
én az asus-t választanám főleg mert az a10-es proci elégjó + olyan mintha 2 vga lenne a gépedben mert ha jól tom a prociba is van egy. meg hát asus :)
2013. dec. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!