Na most a nagy kérdés. Olyat csinál a gépem, hogy be kapcsol meg minden de nem ad képet a monitor azt írja ki, hogy Cheking videó cable De néha ha úgy gondolja akkor be kapcsolja a monitórt. Lehet hogy csak a video kártya?
Teszteltem a ddr az jó más tápot az is jó s ugyan ezt csinálja. Másik monitort is probáltam ezzel a géppel s azt se volt hajlandó be indittani. Most pl erről a betegeskedő gépről irok mert be kapcsolta véletlenűl a monitort. Holnap veszek egy új videó kártyát csak nem vagyok biztos hogy az a baja. Bios reset volt, remélem nem az alaplap a baj.
Minden ventillátor megy az aida 64 progival csináltam rendszer és hardver diagnosztikát de ott is jó volt a gép értékei .
gepen a video csati
a video kabel
monitoron a video csati
ezek is hibasak lehetnek
masik kabelel konyu kiprobalni
masik vga t is valami officet kolcsonkersz a cukraszdaban vagy kavehazban
GT210, HD5450 stb...
monitort is ha van masik lentudod elenorizni
ja monitort azt probaltad
akkor vga vagy kabel
Mielőtt egy ilyen hiba miatt új kártyát vennél, azért érdemes lenne szerintem kicsit megmozgatni a vga kábelt.
Nagyon úgy hangzik ez a probléma, mintha meg lenne törve a kábeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!