Videó-kártya sütés tudom hülyén hangzik de lehetséges lenne?! Bővebben lent.
Panírozva enyhén fűszeresen jó lesz az.
Egyébként valóban létezik a videókártya megsütése kifejezés, de kb. 2% esélye van annak, hogy működni fog. És 80% esélye hogy tönkre teszed!
Ezt így én se nagyon értem hogy ennek most mi lenne az értelme.
A hibát azt nem tudod eltüntetni "megsütéssel".
Meg lehet.
Leszereled a hűtőt komplett. Csak a vramot és a gpu chipet hagyd ki és a többit tekerd be pl. zsebkendővel rétegesen vastagon, hogy a kondikat műanyag csatlakozót megvédd a hőtől. Aztán alufóliával tekerd le a zsebkendős részt, hogy a fényes fele kifele nézzen. Aztán 230 fokra mehet a sűtőbe, rakd be vagy 5-6 percre, hogy melegedjen át, hogy a forrasztások megolvadjanak. Ja a chipek felfele nézzenek.
Utána próba. Ha nem jó, akkor magasabb hőfokra.
Szia.
Csak akkor próbáld, ha van mellete másik amit tudsz használni, mivel nem csak megjavithatja a "sűtés", hanem végérvényesen tönkre is teheti.
És először hajszáritóval próbáld, azt irják az egy fokkal jobb mint a sütő : [link]
Sok sikert.
üdv.
A megsütés akkor segíthet, ha a BGA-t kezdi elengedni a forrasztás, így újra megolvadva helyre jöhet.
HA ez a baja egyáltalán.
Viszont szerelj le róla minden műanyag alkatrészt amit lehet, hűtőt, mindent, és csak magát a panelt tedd a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!