Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy oldjam meg az ssd beszere...

Hogy oldjam meg az ssd beszerelést?

Figyelt kérdés

A laptopba szeretnék rakni egy ssd-t és az lenne a kérdésem higy mivel lehetne megoldani. Azt tudom hogy a lemezolvasó helyére menne de az magában ugye kevés. Milyen tartó kell hozzá? (Ha lehet linkkel)

Egy kingston hyperx fury 240gb-on gondolkozom

2015. dec. 30. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsődleges meghajtóként szeretnéd használni, akkor a mostani HDD helyére rakd, és inkább a HDD menjen az optikai meghajtó helyére.

A neten az optibay keretre keress rá.

Linkelni akkor tudok esetleg ha leírod a laptop pontos típusát.

2015. dec. 30. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg megegyezik a HDD és az SSD mérete nem hinném hogy kellene hozzá tartó. Viszont ilyen kérdések megelőzése érdekében a Youtube a barátod, hidd el ha beírod a keresőjébe csőstül jönnek a beszereléses videók.
2015. dec. 30. 14:02
 3/7 A kérdező kommentje:
a nevét azt elfelejtettem odaírni: Lenovo g500
2015. dec. 30. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az optikai meghajtót ki kell szedni, és ezt a keretet benne a régi HDD-vel be kell rakni a helyére.

2015. dec. 30. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2015. dec. 30. 15:29
 6/7 Gábor_79 ***** válasza:
De tényleg a HDD eredeti helyére kell rakni az SSD-t, a régi merevlemezt meg a DVD olvasó helyére, mert ez utóbbi kisebb sebességgel működne. Legtöbb esetben mérhető a különbség.
2015. dec. 30. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Ugy lesz mar megrendeltem. Irom hogy milyen lett a vegeredmeny :)
2016. jan. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!