Ez milyen pixelhiba?
Figyelt kérdés
Vettem egy hete egy monitort és most tűnt fel hogy piros színnél az egyik pixel telkesem fekete. Minden más színnél jól működik, vagy csak nagyon kis különbség látszik. Feketénél teljesen fekete. Ezzel lehet valamit kezdeni? Próbáltam utána olvasni a hiba fajtáknak, de ilyet nem találtam.2015. dec. 27. 15:13
1/3 pinkpancser válasza:
A pixelhiba kétféle lehet. Vagy folyamatosan megy, vagy sosem. Neked ez utóbbi jutott. A kép 3 színből áll össze, ebből hiányzik neked az egyik.
Léteznek olyan programok amik folyamatosan villogtatják a képet. Ha egy ilyennel sikerül helyrehozni akkor szerencséd van. Ha nem sikerült, de van erre külön garancia akkor lehet visszavinni, de rendes garba szerintem ezzel nem fognak foglalkozni. Így vagy veszel másikat, vagy megszokod. Persze léteznek más módszerek is, de azzal sokszor többet árthatsz a monitornak, így azokkal ne próbálkozz.
2/3 pinkpancser válasza:
Ha nem akarsz programot telepítgetni emiatt akkor ezzel is próbálkozhatsz:
3/3 anonim válasza:
ha csak egy alpixel ment ki, azt gariba tuti nem cserélik. Amúgy igen, villogtathatod, lehet elmúlik, de az is lehet, hogy később magától megszűnik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!