ASUS VX279H Ez a hiba beletartozik a Garanciába?
Múlt héten hozták meg új monitorom. Bekapcsolás után látható a hiba, ami a képeken is látható.
Vettem hozzá hétvégére HDMI Kábelt, nem segített.
semmi hibat nem latok, garancia is ezt fogja mondani
feher hateren is elojon? a lila foltokra gondolsz?
ha toluk megkerdezed azzal vesztenel?
valoszinuleg igen vonatkozhat a gari ha normalis a gari intezo
ha nem normalis azt mondja amit irtam: "semmi hibat nem latok" aztan: "hivom a viszontelado vedelmet ha tovabb zaklat minket garanciaztatasal"
:D
Ha múlt héten hozták ki, akkor még benne kell, hogy legyél a 14 napos határidőben, amíg elállhatsz a vásárlástól.
Ha nem akarják cserélni, akkor ezt mondd vissza és rendelj egy ugyan ilyent!
a másik, ami lehet nem hba, de nekem szembetűnt:
Mint látható. a lila foltok alatt a képernyő tökéletesen egynemű, míg felette a piros pixelek nagyon láthatóak..
volt már korábban LCD, és LED monitor is, de ennyire egyiknél sem jöttek i a piros pixelek. és nem... nem nézem közelről, kb 30 centiről is lehet még tisztán látni ezeket a piros pontokat.
Ha teljesen hátra ülök a székben, legalább fél méterre a monitortól, akkor nem észrevehető... de akkor se értem, hogy lehet, hogy a "hibás" rész alatt tökéletes, felette meg ott vannak a piros pixelek... nem hinném hogy így lett kialakítva.
hívni is fogom őket, csak reggel elfelejtettem magammal hozni a telefonom :)
Mailt küldtem már, de még nem reagáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!