Szerintetek milyen Videókarit vegyek?
Akarok venni egy VGA-t. ár kb ugyan az. melyiket válasszam?
Melyiket éri meg megvenni?
Szerintetek?
-Sapphire Ati Radeon HD4670 1GB GDDR3
-Sapphire Ati Radeon HD5670 512MB
-Sapphire Ati Radeon HD5570 1GB DDR3
-Gigabyte Ati Radeon HD5570 1GB DDR3
Passzol a gépemhez?
Alaplap: ASUS M4a78 PRO
Ram: Kingmax 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Proci: AMD Athlon II 240 (2800Mhz)
Csak játszaní akarok rajta. "nagy" grafikai teljesítmény kell(főleg), ugyhogy a legjobbat szeretném(de nemtudom hogy megéri-e az árát a drága).
Válaszokat előre is kösz. :)
Nem a f*szt nem tudna. Különben meg játéktól függ, mennyi videomemóriát eszik.
Gyűjts egy kis lét és vegyél legalább egy 5770-est.
Elsőhöz:Egy 5770-es középkategóriában???Hát ezt nem értem. .Majdnem a csúcs vidkari és te a középkategóriáról beszélsz. a 4-es széria a középkategória.
4670-et ne vegyél,mert xar.
És egy 5670-es meg már dx11-es és az kvajó!!!
"Majdnem a csúcs vidkari"
El vagy te tévedve, a csúcskategória az a két gpu-s lapoknál kezdődik, az 5770-es meg még az egy gpu-s lapok között is közepes.
Huh...19:45-ös te nagyon el vagy tévedve...
A 5770 felsőkategória???akkor az 5870 vagy az 5970 mi?Az 5770 középkategória!Meg mi az hogy a négyes széria a közép kategória,az 5-ös széria meg felső,vagy hogy érted?Nagyon benéztél valamit barátom,és a 4xxx és 5xxx szériát ne olvaszd már össze!
A procim bírja(sztem) 2.8Ghz dual Core-ban. de ezt overclokkoltam (3.2) = 6.4 Ghz. sztem elbírja :)
a felsoroltaknál +/- 1-2 e ft a különbség. mindegyikről hallottam jót is, meg rosszat is. (használtan meg nem akarok venni) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!