Milyen videókarit vegyek?
alaplap: p5k deluxe
proci: intel core 2 duo e7400 (2800GHz)
eddigi VGA: HD4830 512MB
RAM: 3GB
Én 1 hónapja vettem egy Gigabyte 6850-et 45.000Ft-ért.Meg vagyok vele elégedve.Hűtése jó, teljesítménye is (eddig nem volt olyan játék amit ne vitt volna el maxon 35-40 fps-el)(configom hasonló mint a tied)Ha meg nvidiát akarsz akkor hasonló árban van gtx560 de teljesítményre annyira nem jó.Mostanában ionkább az atit szokták javasolni.Enyém így néz ki:
A 6850 jó kari, kb 2x erősebb, mint a 4830 és nem fogyaszt sokkal többet. Amúgy a fentebb említett sima GTX560 a 6870-nel van pariban. A 6850 a GTX460 1GB "ellenfele"
Én is egy 2 éves 4830 kártyát cseréltem 4 hónapja 6850-re.
:)
A CoD széria még mindig a CoD2 grafikus motorjára épít, ígaz pofozgatnak/csinosítgatnak rajta, de szvsz nem tartozik a nagy gépigényű játékok közé, főleg lájtosabb grafikai beállításokkal. Ez jó is a készítőknek, mert sok ember gépén elfut (sok potenciális vevő), nekik meg nem kell éveket fejleszteni, rengeteg pénzt beleölni egy-egy project-be.
Nem hiszem, hogy a következő CoD-hoz nagyon combos gép kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!