Az uj számítogépemmel vannak problémák. Egy i5-4440 és egy gtx960 videokártya 8 gb ram. Nem tudom miért telepítettem rá 2 játék a?
Az i5 4460 az egy nagyon erős prockó. Nekem is csak a hdd-m húzza vissza... :) Nagyon jó géped van, egyértelműen rossz helyről szedhetted le a windowst. Egy kérdés: tápod milyen? Milyen a gépházad? Hőfokokat nézd meg speedfannel, de ha elkezdted az újratelepítést, akkor is biosban nézd meg a hőmérsékleteket! (biztos, ami biztos.)
Elvileg itt ingyen le lehet tölteni a 10-et (Mondjuk én ncore-ól töltöttem még nyáron a hetest, és arról frissítettem tízesre. De úgyis lesz ssd-m, és az új win már innen megy a gépre :) )
Az is lehet, hogy a vinyóddal van baj. Egy rossz hdd iszonyatosan lelassítja a gépet. HDSentinellel teszteld le, ha még nem telepítetted újra.
Tehát, a hibalehetőségek:
rossz win
behalt vinyó
sz*r táp
túlmelegedés (rossz légáramlás, rossz gépház miatt)
"egyértelműen rossz helyről szedhetted le a windowst"
Szóval, azért ez így nem igaz, mert sok hibalehetőség van.
Szerintem a rendszerlemezeddel van baj, vagy pedig túlmelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!