Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire korszerű a dell...

Telefonok kérdése:

Mennyire korszerű a dell latitude e6220 laptop?

Figyelt kérdés

nem vagyok nagy szakértő a témában de ugy látom hogy i5 ős proci van benne és az jó nem? vagyis kisebb játékok pl fifa 14-15 az még nem okozna neki nagy gondot igaz ?

bár látom hogy a videó kártya nem a legfrissebb de zt még lehet is cserélni vagy felturbozni, igaz?

2015. dec. 23. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy teljesen korrekt, strapabíró üzleti gép.

Az árát általában megéri, de játszani biztos hogy nem fogsz tudni rajta.

Ahhoz gyenge IGP benne, és cserélni sem lehet.

2015. dec. 23. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat köszönöm szépen a választ de máshol meg azt olvasom hogy igenis el fogja vinni a játékokat
2015. dec. 23. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
És meg azt nem értem hogy ez miért üzleti gép mikor i5 ös proci meg 4 gb RAM van benne ezek ugy tudom jók. Meg ha valaki ezt el tudna mondani nekem azt nagyon megköszönném
2015. dec. 23. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem azt mondom hogy lehetetlen lesz vele játszani.

A FIFA-t ( 14-től lefele ), régebbi Need For Speedeket, CS:GO -t, Sims-et még elviszi, de ilyen GTA 5, meg Star Wars Battlefront szintű játékokra ne is számíts.

2015. dec. 23. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagy játékokra nem is vennék laptopot de ezekre a játékokra pont megfelelő a számomra ez a laptop
2015. dec. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!