Intel HD grapich 3000 videókártya így működik alapesetben?
Figyelt kérdés
Mielőtt kioktató jellegű válaszokat kapnék, tisztába vagyok vele hogy ez játékra alkalmatlan videókártya, egy integrált gpu, ami kb arra jó, hogy vigye a full HD-s tartalmakat. DE KÍVÁNCSISÁGBÓL... Pár régebbi játékot ráraktam, például a Track Mania-t, ami egy 2008-as autós játék, és érdekes dolgokat tapasztaltam benne. Alacsonyra állítva a grafika még kicsit szebb is, mint fullon, amúgy fullon se szaggat egyáltalán, viszont minél magasabbra állítom, annál inkább leegyszerűsödnek bizonyos elemek. Pl van, hogy a kocsi csodaszépen néz ki, a háttér meg mintha egy befejezetlen béta díszlet lenne. Máskor a háttér viszonylag jó, a kocsi viszont úgy néz ki, mint egy tükörsima, matt doboz. Ezek szerint teljesen mindegy, milyen beállításokat eszközölök, ha valami szép is lesz, mindig másvalaminek a rovására fog menni? Vagy például a LOL-t is felraktam, közepes grafikán egy 70-80 fps-es megy a játék, néha viszont gondol egyet, (akciótól függetlenül) és hirtelen lemegy 10-re pár másodpercre... Aztán vissza 80-ra. Tehát, ez a videókártya alapjáraton ilyen, vagy csak nekem csinálja ezt? Amúgy nem játékra vettem, hiszen ez egy üzleti ThinkPad t420, csak azért kíváncsi voltam arra, hogy egy "Rolls Royce mint tud egy versenypályán".2015. dec. 23. 17:37
1/2 pleasures válasza:
Szerintem ez "videokártya" egyszeruen szimplán megbizhatatlan és nem tudja mindig azt a szintet hozni.(amit alapesetben, valoszinuleg a beállításokkal kapcsolatos dolog is emiatt van.)
2/2 anonim válasza:
A mostani procim Intel g3220, és ennek az Intel HD grapich-ával vittem ki multhéten a GTA 4-et :D Persze low-on, de nemszaggatott, és még élvezhetö is volt :) Meg Farming simulatoroztam (15) rajta, ugyanakkor ETS 2-t picivel közepes grafika alatt vitte laggmentesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!