Ez a számítógép jó vétel 50 ezerért? Intel Pentium g2030 3Ghz 2 mag 450 w táp Valami gigabite alaplap 2 gb ddr3 ram (de csak mert van nekem itthon még 2) Intel hd 1, 005 Ghz Dvd, cd író olvasó 500 gb hdd Valami fekete gépház
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 11:09
1/4 3 napos mákos lecsó válasza:
Kicsit se jó vétel. Nem éri meg.
2/4 Gábor_79 válasza:
3/4 anonim válasza:
Húha...Eszedbe ne jusson, én ehhez hasonló laptopot vettem 35k-ért, 1 éve!. Ez kb. olyan 20k-t, ha megér, sokat mondtam, hiszen 4gb-os gépek vannak garival, 22k-ért. Legalább gari van rajta, nem mintha számítana? Elég felháborító ez mindenesetre.
4/4 anonim válasza:
Egy ilyen gépet 20-30 ezer forintért is kapsz!Te 50 ezerért már komplett 4 magos gépet kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!