Hogyan állítsak össze egy Inteles gépet? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Világ életemben AMD processzorokat használtam, de most szeretnék váltani. (Jelenleg egy FX 8320-am van.) Egy I3 6100-ra szeretnék váltani, de azzal nem vagyok tisztában hogy milyen Chipsetes alaplapot lenne érdemes hozzá választani. Ezért ebben kérnék segítséget, előre is köszönöm.2015. dec. 20. 17:53
1/16 anonim válasza:
Az 1xxx Celeron szériához
A 3xxx szériás pentiumokhoz és i3-as procikhoz
A 4xxx szériás i5 és i7 procikhoz H81/B85/H97-es chipset kell
A többihez az újabb DDR4-es alaplapoknál medig H170/H110/H190 ha jól tudom.
2/16 anonim válasza:
Nem hinném hogy sokkal jobban járnál egy i3-al. Úgy jársz mint a sok tökkelütött hogy szarabb lett a gépe csere után mint előtte.
3/16 anonim válasza:
Én akkor már inkább i5-re váltanék i3 helyett.
4/16 A kérdező kommentje:
Jó lenne az I5 igen, de a 62-3k egy kicsit sok lenne nekem érte.
2015. dec. 20. 18:02
5/16 anonim válasza:
Ezért cseréled a meglévő procidat egy gyengébbre, mint hogy vegyél 52 ezerért egy i5 4460-at
6/16 anonim válasza:
Az FX 8320 még egy korrekt processzor. Ha játszani akarsz akkor elég videokártyában gondolkodnod. Nekem még egy felmoddolt GTA5 is hasít mint az álat az FX8150-el, íme:
7/16 anonim válasza:
Bár sok szituációban az i3-6100 elveri az FX-8350-et is akár, egy jól megírt játékban, ahol nem csak 2-4 szálat használ ki, hanem mind a 8-at, hatalmas visszalépés lenne. Vagy i5, vagy ne válts.
8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az I3 6100 erősebb mint a 8320-as. Túlzás az, hogy gyengébbre cserélem.
2015. dec. 20. 18:07
9/16 anonim válasza:
Meg itt van egy bechmark teszt is, ezért az árért bőven jó ez a teljesítmény és látvány.
10/16 anonim válasza:
az hogy szerinted erősebb az egy elkülöníteni való dolog, szerintem meg az ég lehetne piros , ha nem sárga lenne... tessék se nem sárga az ég se nem piros, pedig szerintem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!