Hogyan állítsak össze egy Inteles gépet? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Világ életemben AMD processzorokat használtam, de most szeretnék váltani. (Jelenleg egy FX 8320-am van.) Egy I3 6100-ra szeretnék váltani, de azzal nem vagyok tisztában hogy milyen Chipsetes alaplapot lenne érdemes hozzá választani. Ezért ebben kérnék segítséget, előre is köszönöm.2015. dec. 20. 17:53
11/16 anonim válasza:
Láthatod hogy a CPU kihasználtsága csak 48% egy pinnacle grafikai moddal felvértezett GTA5-nél. Hőmérsékletek még az átlagnál is jobbak. Turbo core be sincs kapcsolva. Hiába cserélsz alaplapot meg processzort, ott vagy vele ahol a part szakad. Semmi értelme.
12/16 anonim válasza:
Nagyon jó az i3-as, de felesleges platformot váltani. Ha összképet nézünk, talán ugyanaz a kategória. Hol az egyik, hol a másik processzor ad nagyobb teljesítményt. Felhasználási területtől függ. Kevés szálon az i3, sok szálon az FX "győz".
Én nem cserélném, felesleges.
14/16 anonim válasza:
ezt csináld meg a mostani prociddal,utána az i3-al,és rájössz,hogy felesleges a csere : https://www.youtube.com/watch?v=E1eE2F03GSo
15/16 anonim válasza:
Semmi értelme váltanod.
Az egy szálas teljesítményed jobb lesz, de úgy általában nem igazán lennél előrébb.
Vagy i5-re válts, vagy hagyd az egészet.
16/16 anonim válasza:
Ne válts. i5-re meg minek váltanál, ha később igaz lesz az, hogy több magra optimalizálnak... Akkor még rosszabbul is járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!