Számítógépet szeretnék venni! Ki tudja-e hajtani a processzor?
Figyelt kérdés
Számítógépet szeretnék venni de nem egyszerre akarom megvenni az alkatrészeket. Először a videókártyát szeretném megvenni ami egy gtx 750 ti [link] nekem egy régi amd athlon II x2 250 processzorom van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a processzor ki tudja-e hajtani a videókártyát?2015. dec. 20. 21:04
1/4 anonim válasza:
ez talán segít a kérdésed megválaszolásába : https://www.youtube.com/watch?v=adeaAODaduI
2/4 anonim válasza:
Nem. Ha olcsón akarsz mellé egy jó procit venni, akkor Athlon X4 860K hozzá való lappal.
Ha a fejleszthetőség is szempont, akkor meg Intel.
3/4 anonim válasza:
jobban járnál szerintem, ha nem darabokban vennéd meg a gépet, hanem szépen gyűjtögetnéd a pénzed, amíg össze nem gyűlik annyi, amennyit egy új számítógépre szánsz. És akkor vásárolnék.
Lehet, hogy addigra már valamiből, pl vga sokkal jobbat tudsz venni.
Szerintem nem éri meg így darabonként több hónap alatt összerakni egy gépet.
Főleg, hogy a mostani processzorod nagyon limitálná a kártyát.
4/4 anonim válasza:
Az a processzor kevés ahhoz a vga-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!