Számitógépet mennyiért adjam el?
Már egyszer feltettem a kérdést itt gyk-n de most kicsit máshogy kérdezem meg.
Hardveraprón nézegettem gépeket és jóval rosszabb gépeket 35-40 ezerért megvesznek mint amit én akarok eladni(4magos phenom proci 3,2ghz,4gb ddr3 ram, sapphire radeon hd7750,fsp hexa 400w,samsung meghajtó,hp 160gb merevlemez,akyga ház(4ezer forint volt, alaplap asrock gm gs3 fx am3+) Mennyiért rakjam fel? 2,5éves a gép és semmi baja nincsen
bearaztam neked ugye
arulni te is barmenyiert probalhatod
az hogy rosszabakat eladnak semmit nem jelent boltban is van hogy DUPLA aron adnak el gepet
van minden alkatreszbol dupla aru boltban is (semi valos ok nelkul)
az egy dolog hogy a tied aranyos konfig vagy inkabb hogy normalisan osszerakot
de a lap hibas? (talan mas kerdes volt)
nos felul ertekelhetsz barmit barmiert
DE ATTOL MÉG NEM LESZ AZ A REALIS VALOS ERTEKE SEMMILYEN SZEMPONTBOL
arulnak 2magos gari nelkuli vga nelkuli gepeket rengeteget 40-50ert
ettol meg a valos ertekuk 15-25ezer maximum
sajnos van aki poruljar es megveszi...
konyortlen hely a hasznalt piac mind a vevok mind az eladok reszerol
az elado a veteli arat akarja visszanyerni akor is ha 0 garis es pehasznalt es legalabb 5eves ...
a vevo meg ugye a VALOS erteket sem akarja megadni igy ha a Valos tol jelebtosen tobbet kersz akkor a nagyobb vevotabort kizarod magadtol maradnak az egyaltalan nem utanajarok es nem hozzaertok ami eleg ritka hogy ratalajon pont es pont ugy itelje hogy neki jo
a tudattlan vevok altalaban nem a tap tipusat figyelik sem a gpu tipusat vram tipusat, stb stb
hanem (ez uj bolti b.piacra is igaz)
a vram meretet minel nagyobb legyen lehetoleg kb. 4GB, a tap W meretet lehetoleg minel nagyobb legyen 600W kb., ugye hdd t nem csak a laikus szeretne nagyot de egy szamtechben kicsit jaratosabb is...
2,5 ev anyira sokat nem jelent ha nem garis
a cpu, lap tul elavult regi
vagyis az utabajaro vevoknek max a tap tipus pozitivum meg a vga tipus
enyi ki fujt
a laikusoknak meg ebben semmi pozitivum nincs max a 4 mag...
szoval erosen a veletlenen mulik
ha a 50ezres vga nelkuli 2magos gephez viszonyitanad a te geped arat akkor ugye minimum 100ezerer kalkulalhatnal
ami kesz vicc
kb. ujonan garival hasonlot kapsz 100 ert csak modernebbet..
mondhatod hogy legyen koztes vagy hogy 50? no legyen 50? en nem fogok ilyet mondani e te probalhatod ugy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!